Препоръчано, 2020

Избор На Редактора

Скрийте публикациите на някого от Facebook за 30 дни

На Facebook винаги е било възможно да спрете да следвате приятел, който публикува неща, които не ни харесва да четем или смущаваме дома си с твърде много интервенции, които не ни пука.

Да спреш да следваш приятел е добро решение да не участваш в дискусиите на някой, който имаме в списъка с приятели, които не искат да се отнемат от приятели, за да не бъдат груби или обидни.

Резултатът е, че никога няма да разбере, че сме спрели да го следваме и ще продължим да публикуваме това, което иска, без да ни досажда.

При тази възможност Facebook вече добави още по-малко драстично решение, което ни позволява да спрем временно приемането на актуализации от един човек .

На практика, ако един приятел се отегчава с монотематични аргументи, можете временно да го скриете от нашия Facebook за един месец.

Това може да бъде особено полезно за блокиране на приятел на политик в изборите, за блокиране на ултрас приятел след победата на нещо, за да не ни накара да умрем от завист поради снимките на празниците, публикувани всеки ден от някого, или дори да почистим временно като блокира почти всички приятели по недефиниран начин.

Новият бутон Snooze, подобно на този за алармиране след няколко минути, ви позволява да спрете за 30 дни появата на актуализации на това лице в нашата начална емисия в Facebook .

Следователно в продължение на 30 дни вече няма да виждаме името му и това, което той пише, като го държи скрит, освен ако не отидем направо в профила му.

За да използвате бутона за пауза в продължение на 30 дни, трябва само да кликнете върху бутона с три точки, намиращи се в горния десен ъгъл на всяко поле за актуализиране на основната страница във Facebook.
ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА: Вижте кой спира след вас или бъдете приятели във Facebook

Top