Препоръчано, 2020

Избор На Редактора

Невидим на Facebook и да сте офлайн в чата и Messenger

С поверителността на Facebook винаги има много работа и въпреки опростяването на настройките за поверителност, има толкова много опции, за да се провери дали е много лесно да се изгубите.

Като продължаваме дискурса за поверителността, виждаме как е възможно да станеш "невидим" или "офлайн" в чата в чата в чата, за да общуваш частен, без да го виждаш от други приятели, да блокираш други хора или контакти.

Тъй като всеки сега има 1000 приятели и контакти и вижда, че отхвърлянето на приятелство във Facebook днес става наистина грубост, която не заслужава дори най-лошия враг, все още можете да избягвате разбиването от контакт, с който нямате намерение да говорите директно, винаги се появява невидим и офлайн в чата .

Ако използвате чат в мрежата от уеб сайт, възможността да останете "офлайн" и да не се виждате онлайн от приятели е лесна за използване и не изисква никакъв специален трик.

След като влезете в профила си, от прозореца "чат" вдясно трябва да кликнете върху символа на зъбно колело отдолу, за да намерите опцията за деактивиране на чата .

Следователно можете да изберете:

- Деактивирането на чата за всички контакти е опцията да станете невидими в чата в чата с Facebook напълно.

Имайте предвид, че ако не искате да се справите с човек, можете да го заключите в Настройки на профила> Блокиране, като въведете името му в текстовото поле Блокиране на потребители .

По този начин това не само не може да ни открие в списъците, но дори не може да си взаимодейства с нас и всички предишни разговори или взаимодействия вече няма да се показват.

- Деактивиране на чата за всички контакти освен ... ви позволява да останете в чата в мрежата само за някои избрани хора или за списък с близки приятели.

- Деактивирайте чата само за някои контакти ... ви позволява да избирате специални приятели, които да бъдат изгубени, или дори списъци с приятели, от които да се скриете.

Никой от контактите в черния списък няма да може да ни види онлайн и следователно няма да има възможност да се свърже с нас чрез чата .

Очевидно винаги можете да изключите чата напълно, но по този начин вече не можете да комуникирате с никого.

Също така можете да попречите на даден контакт да ни пише в чата .

Отворете чата с човека, с когото вече не искате да говорите, натиснете клавиша със зъбно колело в кутията за чат (винаги говори за сайта на Facebook) и използвайте опцията за деактивиране на известията за разговор .

Този, който деактивира разговора, затваря чат дори в Facebook Messenger за 1 час, за 8 часа или до повторно активиране.

Можете да сте офлайн в чата в Facebook и в Messenger, като отидете на уеб страницата на Facebook Messenger.

След това натиснете иконата на съобщението горе вдясно и след това кликнете върху връзката Преглед на всички в Messenger .

От страницата със съобщения натиснете иконата на зъбно колело докрай, отидете на Настройки и деактивирайте опцията " Покажи кога сте активни ".

Същата опция за оставане офлайн в чат в чата в Facebook е малко "скрита", дори в " Messenger app" за Android и iPhone .

Отворете приложението и в списъка с всички най-нови разговори, кликнете в горния десен ъгъл (в Android) или в горния ляв ъгъл (в iOS), за да видите снимката на потребителския профил.

Докоснете снимката и превъртете надолу различните опции, за да намерите тази, която прави състоянието неактивно и следователно това прави потребителя невидим в чата.

Що се отнася до Facebook Messenger На iPhone и iPad и Android, можете дори да деактивирате приложението напълно.

В тази връзка вижте ръководството за закриване на Facebook Messenger, излезте от чата или останете офлайн

Факт е, че дори блокираните в чата ще могат да виждат актуализациите на състоянието на профила, снимките, видеоклиповете и всичко, което е било разрешено в настройките за поверителност.

Ако искате да скриете актуализирането на състоянието, за да го покажете само на някои хора, можете да прочетете ръководството на друга страница.

Можете дори да скриете вашия Facebook профил и да го направите невидим .
Най-накрая можете да скриете "Подобно" и лична информация във Facebook .

Top